Creatief, gemotiveerd en enthousiast om nieuwe uitdagingen aan te gaan probeer ik jullie verhalen zo persoonlijk mogelijk vast te leggen.


 

 

Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn website!

 

Mijn naam is Kelly Bijlmakers en ik heb in 2016 mijn Bachelor of Arts in ontvangst mogen nemen in de afstudeerrichting Fotografisch Beeld.

Wat ik zo mooi vind aan fotografie is dat je persoonlijke herinneringen creëert. Ieder mens is anders en ieder persoon heeft een eigen verhaal.

 

Mijn uitdaging is dan ook om jullie verhalen om te zetten in een waardevolle herinnering waar jullie nog lang van kunnen genieten.

 

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot?

Neem eens een kijkje in mijn portfolio of neem vrijblijvend contact met

me op via info@kellybijlmakers.nl.

 

Wie weet zien we elkaar binnenkort!

 

 

nieuws

 

Intratuin Dierenwereld.

 

 

In het weekend van 29 en 30 september heb ik huisdieren gefotografeerd bij Intratuin Dierenwereld in het kader van werelddierendag.

 

 

Klik hier om de foto's van zaterdag 29 september te bekijken.

 

Klik hier om de foto's van zondag 30 september te bekijken.

 

Jazz Dans Limbricht, jubileumshow 2018

 

Op 10 juni 2018 was de jubileumshow van Jazz Dans Limbricht in de stadssporthal Sittard, de vereniging bestaat dit jaar namelijk 35 jaar.

 

Nadat ik zelf als kind ben begonnen met dansen bij Jazz Dans Limbricht heb ik deze dag nu van een andere kant meegemaakt. De generale repetitie en spetterende jubileumshow heb ik gefotografeerd.

 

Een kleine selectie van beelden vindt u hier.

Wilt u alle foto's bestellen in hoge kwaliteit en zonder logo? Dat kan via Jazz Dans Limbricht. Dit kan nog tot 26 augustus 2018.

 

 

ISO, Dag van de Medezeggenschap

 

Het ISO (Interstedelijk Studenten Overleg) presenteerde op 15 mei 2018 in Utrecht alweer de derde editie van de Medezeggenschapsmonitor. 

 

Klik hier voor een sfeerimpressie van deze dag.

 

Als je meer wilt weten over het ISO, medezeggenschap in het hoger onderwijs of over de resultaten van deze derde Medezeggenschapsmonitor, klik dan hier.

Bij het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord met het plaatsen van de foto's op mijn website en/of social media, tenzij van te voren is aangegeven dat dit niet gewenst is.